A doua apariţie cu cravata roz

Dacă tot am arătat imagini de la prima apariţie cu cravata roz, vă arăt şi de la a doua. Aici e afişul lansării de la Bucureşti (Uniunea Scriitorilor, 27 martie 2010) şi invitaţia făcută prietenilor mei din blogosferă, iar aici o reinvitare şi câteva constatări de parcurs. Aici e o glumă care a prins bine (în orice caz, lui Ovidiu Eftimie i-a plăcut destul de multă vreme). În fine, mai jos e filmuleţul, făcut de colegul meu Ovidiu Anton, căruia îi mulţumesc şi pe această cale.

4 Responses to “A doua apariţie cu cravata roz”

  1. În ziua aceea l-am numit (cum altfel?) Poetul-kamikaze. Ce om normal mai scrie poezie într-un an 2010 sfâşiat la propriu de o criză mondială fără precedent şi, culmea, o publică nonşalant, apoi programează lansarea din capitală tocmai în ajun de Florii?! Ni se oferea, oare, doar o dovadă de clasică temeritate sinucigaşă, se sacrifica luptătorul în această acţiune surprinzătoare de atac?!
    Sau, dimpotrivă, era vorba tocmai despre Poetul-kamikaze ~ vântul divin, cel care ne lipsea pentru a aduce o adiere de elegantă normalitate într-o lume tot mai sumbră, rea, egoistă şi grăbită!?

    Apreciază

Trackbacks

Lasă un comentariu