Crescătorie de maidanezi

O femeie hrănea, aseară, o haită de câini. Erau de jur împrejurul ei. Dacă aş fi fost mai curajos (şi dacă aş fi avut aparatul de fotografiat la mine), aş fi făcut poze.
În haită erau câini care dau din coadă, printre blocuri, şi câini care latră la necunoscuţi, tot printre blocuri. Nu ştiu dacă au muşcat pe cineva. Dar, ca haită, trezesc fiori.
Nu-s de acord să intre cineva cu mitraliera printre ei, dar nici nu cred că e nevoie de o crescătorie de maidanezi la câţiva paşi de locul de joacă al copiilor. Ştiu, povestea e veche, dilema aşijderea (vezi ceva şi aici). Dar orişicât.

12 comentarii to “Crescătorie de maidanezi”

 1. Ce sa te faci? Apar cretinii care protejeaza animalele mai mult decat pe oameni. Imi plac cainii, dar parca viata omului e ceva mai valoroasa.

  Apreciază

 2. Serios vorbesc si eu. Sunt mai radical acum, insa problema e foarte nasoala pentru noi, in Bucuresti, mai ales. Am avut caine 9 ani si l-am iubit ca pe un frate, insa hai sa terminam cu ipocrizia si cu vrajelile. Cum poti sa alegi sa traiasca un caine si sa moara un om? E inuman! 😀
  Eu zic sa salvam si cainii, insa doar dupa ce nu mai exista om care sa moara de foame. Parerea mea.

  Apreciază

 3. Aproximativ 10 euro costa sterilizarea unui caine. In Bucuresti sunt probabil 500.000 de maidanezi. La nivelul bugetului Bucurestiului mi se pare realizabil. 5 milioane si am terminat problema. Varianta radicala vad ca nu se incumeta nimeni s-o sustina. Niciun politician din Romania nu are curaj sa sustina idei nepopulare. Asta e trista realitate. Mai bine sa marim pensiile, nu conteaza ca nu sunt bani.

  Apreciază

 4. De ce atat de multi caini maidanezi in Bucuresti ( si nu numai) ? care este cauza acestui efect ?Cine stie ?

  Cuvinte cheie:ignoranţa,avort, echilibru

  Apreciază

 5. Am vazut la TV ca nici in Brasov nu e tocmai bine. Acolo sunt si ursii gunoieri, ma gandesc ca un maidanez e floare la ureche. Sunt oameni seriosi de munte, nu se incurca cu mizilicuri!

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: