Cum am renuntat la pozitii sexuale legendare

Dragii mosului,

Mă gândesc astăzi la acei oameni care au ajuns pe acest blog din greseală, căutând ceva si găsind cu totul altceva. Le cer scuze celor dezamăgiti astfel. Poate că eu i-am amăgit, de voie sau fără de voie.

O categorie aparte o constituie aceia care au căzutat, de-a lungul timpului, pozitii sexuale legendare. O căutare firească, desigur. Căci ce om normal la cap n-a vrut, măcar o dată-n viată, să afle, pentru totdeauna, lucruri atât de simple si, totodată, atât de complicate.

Serios vorbind, m-am întrebat de mai multe ori care poate fi resortul interior al cuiva care, căutând pe net „pozitii sexuale”, simte impulsul de a adăuga o calitate esentială a acestor pozitii: cea legendară. Probabil că tine de nevoia de traditii, căci, se stie, trăim vremuri în care numerosi semeni se simt dezrădăcinati.

Ideea e că, asa cum am spus, le cer scuze celor 1.109 de căutători de „pozitii sexuale legendare”, 74 de căutători de „poziti sexuale legendare” si celor 26 de exploratori care au vrut si poze la temă: n-am abordat niciodată acest subiect, aici. Cred în nevoia de informare, cred în manuale si în dreptul de a exista a site-urilor care încearcă să educe, să informeze sau să facă trafic din sex.

Cum socotesc că facem parte din ligi diferite si pentru că înteleg frustrarea celor sositi aici după pere, care găsesc doar mere, am decis să renunt la linkul către site-ul „pozitii sexuale legendare”, cu scuzele de rigoare datorate celor care se ocupă de onorabila întreprindere si, desigur, cu urările mele de succese si mai mari.

De asemenea, precizez cu acest prilej că acest blog va accepta skimburi de link ca până acum, cu o mică nuantă: site-urile comerciale care doresc, totusi, să aibă link în acest blogroll trebuie să treacă mai întâi (fără exceptie) pe la casierie.

9 Responses to “Cum am renuntat la pozitii sexuale legendare”

 1. Te caută lumea de Sex Guru și matale te dai lovit? 🙂

  Apreciază

 2. legendară postarea:))) 1109 îmi dă impresia că oamenii vor sex de calitate:D

  Apreciază

 3. A existat un asemenea link cu „pozitii sexuale legendare”pe blog? Sau e la mishto? Eu n-am niciun link de genu si tot am vazut cativa ametiti care au nimerit peste blogul meu cautand: „vreau sa vad fetele lui nutu”, „amanta imparatului”, sau „submarine japoneze”.

  Apreciază

  • Povestea e simplă: la un moment dat, cineva mi-a propus nu schimb de link. Am zis OK, că doar nu strică! Apoi au început să apară musterii. Când m-am prins, erau câteva sute (sunt ardelean, mă prind mai greu). Atunci am dat click pe link si am ajuns la un site care prezenta pozitii sexuale. Nu-mi dau seama de ce trebuia să fie legendare, păreau destul de comune, explicate, mi-am zis, pentru pustani de 11-12 ani.
   Habar n-am de ce, atunci când vreunul căuta asa ceva, nimerea (si) la mine. Presupun că google citea linkul din blogroll si-mi dăduse vreun scor mai acătări.

   P.S. Era mai cool să fie la misto, nu?

   Apreciază

Trackbacks

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: