Dan câstigă cu Safari

Votarea PA-urilor de weekend s-a încheiat. Au fost 87 de voturi (dar trebuie să tinem cont de faptul că fiecare utilizator a avut dreptul la cinci voturi). Cele mai multe le-a „încasat” un text semnat de Dan, „Safari” (26 de voturi).

Iată-l:

Safari
În câteva minute, norii puhavi acoperiseră complet soarele. Anthony Jr. închise fereastra şi îşi turnă încă o doză dublă. Se tolăni în fotoliu, concentrându-şi privirea pe singurul tablou din încăpere; de acolo îl privea victorios bunicul matern, Nick Adams (exact, e vorba de acel Nick! – personajul lui Hemingway nu era fictiv), mândru de istoria în care o implicase şi pe firava Helen. “Un whisky bun aduce cu el şi poveşti nemaiauzite…” aşa începea el mereu povestea acelui safari cu happy-end.

Locul al doilea a fost obtinut de PA-ul lui dragoselu (8 voturi):

Incident la granita Republicii Masculine
“Sergent Notits, raportez! Azi-noapte patrulam in No Ma’am land, cand observ o turma de afrodite furisandu-se sub camuflajul tufelor de yucca. Le-am somat ca am flinta lunga, au ras. Cand le-am zis ca are doua tevi, au ezitat o clipa, apoi au izbucnit in hohote. M-am enervat rau, am tras in plin si-am rapus imigranta dracului! Dar restul au scapat, damn!”. “Vin de la popota, e plin de ele, au dat iama in provizii! La naiba, sa le vezi cum arata! Ai impuscat un pui, baiete…” e scarbit maiorul Gay.

În fine, pe locul al treilea a fost PA-ul lui Cristian Dima (7 voturi):

Traficantul…
Era o zi toridă şi soarele trimitea necontenit săgeţi de jăratec pe pământul însetat de o ploaie îndelung aşteptată. La liziera pădurii, unde m-am retras pentru un strop de răcoare, îl văzui ieșind dintr-un nor de praf cu prada în spinare. Mirosul pulberii de puşcă se simţi intens şi usturător, dar ea nu avu nici o urmă sângerie. Se folosi de armă doar pentru a o speria prinzînd-o înainte de a leşina. O aşeză pe aripa maşinii şi sub amenințarea armei mă obligă să îl pozez pentru a avea o dovadă când va cere recompensa.

Îi felicit cu mare plăcere pe toti trei!. Vă felicit si vă multumesc tuturor celor care ati scris si tuturor celor care ati votat.

Acum să trecem la alte lucruri importante. Asa cum am zis, de mâine începe un nou concurs de proză arhiscurtă. Abia astept să anunt tema concursului, aleasă din PA-ul câstigător!

Găsiti aici regulamentul concursului (vor fi câteva modificari la partea de jurizare si la cea de atribuire a punctelor din clasamentul general).

Vă rog, dati sfară-n tară!

11 Responses to “Dan câstigă cu Safari”

 1. oare de ce nu mă mir de/pt Safari ?!? 🙂

  Apreciază

 2. felicit pa-ul castigator. are foarte multe voturi, aproape incredibil de multe.

  Apreciază

 3. Multumesc.
  Meritul este al cititorilor (am respectat sfatul lui Calin si mi-am indemnat prietenii sa voteze 😉 )
  Nici pe departe „Safari” n-a fost cel mai bun PA. Felicitarile mele tuturor celorlalti participanti!

  Apreciază

 4. There is obviously a lot to know about this. I think you made some good points in Features also.
  Keep working ,great job!

  Apreciază

Trackbacks

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: