Înainte de artificii în Orasul PA

Aici găsiti PA-urile etapei 16, Bal mascat, pe care GE Cristian Dima vă roagă să le votati până vineri, 23.00. Mă alătur acestei rugăminti. Trimiteti voturile voastre la dimav.cristian@yahoo.com.

PS Până când începe meciul Italia – Camerun (sic!), adică până la 17.00, azi, voi anunta dacă va mai fi o etapă a 17-a sau ba. Depinde foarte mult de voi (în clipa asta nimeni nu a anuntat că ar dori să fie mai fie GE).

Că. Sau poate.
Meduza cu părul încâlcit, încă iun., armonii urbane în buclă, fustita, ca o tortură senzuală (:P), un balaur feroce, clădiri din Bucuresti, despre cât de greu e să fii snob, există 20 de motive pentru a rămâne în România?, iubitul ei, trup de femeie (cu piciorul în gips, ce vremuri!), despre albumul lui chilian, toti sunt aproape perfecti, wow!, nota de subsol (un joc), vechi, dar bun, Chiorui-i împărat în continuare, tot serios, tot pus pe glume, ghicitori-ghicitori, neasemănare, acces direct la greată (bleah!), nu poti vinde ceea ce au ei, poveste din prezent.

UPDATE.
Aceasta a fost ultima etapă a Orasului PA. După ce vom afla clasamentul etapei 16, voi alcătui clasamentul general. A fost un concurs lung si frumos.

Etichete:

17 Responses to “Înainte de artificii în Orasul PA”

 1. Domnule Hera, ne-ați uitat ( aproape 😉 ) de tot pe noi, ghicitorile de la etapa 16…

  Apreciază

 2. NU mai pot sa ghicesc, of.

  Apreciază

 3. Ar mai fi mers macar o etapa. Orice oras care se respecta are o gara (cap de linie cum a fost la Giurgiu inainte sa pice podul de la Gradistea) :))
  Mi-a facut mare placere sa particip. O experienta unica. Felicitari tuturor. Voi tine aproape.

  Apreciază

  • Şi mie mi-ar fi plăcut să continuăm. Mai aveam în gând cel puţin opt teme excelente. Dar am constatat că interseul pentru acest concurs a scăzut „sub linie”.

   Apreciază

 4. Călin, zic si eu ca-i nevoie de o retragere la garaj, ceva, un aeroport, o gara… Parca spuneai ca vrei sa organizez tu ultima etapa… sau te-au dat gata vuvuzelele? 😛

  Apreciază

  • LeeDee, dacă sunt, totuşi, trei voci care regretă că n-am continuat, mă voi amăgi cu gândul că l-am oprit când încă mai era oarecare interes. Îţi dai seama ce penibil ar fi fost să nu-l opresc şi să nu ştie nimeni că a continuat? 😉

   Apreciază

 5. Lee are dreptate, nu tu gara, nu tu spital…de la bal la spital, asa e corect
  Sau preferi la stadion?

  Apreciază

 6. Călin, iaca trei voci chiar aici: Sictireli, LPP si subsemnata… 😛

  PS: te rog sa nu strangi taraba ( 🙂 ) pana maine, incerc sa vin cu o contrapropunere – daca nu reusesc, ai mana libera!

  Apreciază

 7. Nah! Iar am ajuns după închidere: Ciocănesc şi eu în geam : ) Păi ce e aşa greu să fii GE ? Hai să fie 20 de etape şi la una dintre ele să fiu eu…la oricare.

  Apreciază

 8. Şi ,,Centrul” cine-l organizează? 🙂 Aţi văzut oraş fără centru ? : ) Ba sunt şi indicatoare către el…

  Apreciază

 9. Călin, am ramas datoare cu o propunere ( vad ca si Mariana are una ): eu cred ca interesul fata de „ORASUL PA” se va stinge curand, din motive foarte obiective: vara si concediile; dar ar fi pacat ca un concurs atat de fascinant sa se incheie asa… sec! 😦
  Ca urmare, eu m-as oferi sa mai gazduiesc o noua etapa, a 17 a, maine, 01 iulie, pentru ca sa-ti las si tie timp sa o gandesti si sa o organizezi pe ultima; bineinteles, ma ofer sa fac si lobby printre PA-utorii actuali, trecuti si viitori! Ce zici, batem palma? 😉

  Apreciază

Trackbacks

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: